Om aan de slag te gaan met mIKs-it download de app vanuit de App Store of Play Store.

Hoe jouw account aanmaken?

Ontdek hoe je een nieuwe gebruikersaccount aanmaakt in de app:

Stap 1: Onboarding

Tik op het 'app' icoon

Vanuit het startscherm van jouw toestel ga je naar onderstaande startpagina van de app:

2. Tik op 'Ga aan de slag'. Je zal het loginscherm van de app zien.

3. Je kan aanmelden met een bestaande emailadres. Tik op 'Nu aanmelden'. Geef jouw email in het tekst vak in en tik op 'Verificatiecode verzenden'.

4. Kopieer de verificatiecode vanuit jouw email en plak deze in het tekst vak. Tik op 'Code verifiëren'.

5. Wanneer jouw email geverifieerd is moet je een wachtwoord instellen voor jouw account.  Let erop dat je wachtwoord voldoet aan de volgende voorwaarden:

• Wachtwoord moet minstens 8 karakters bevatten
  • Wachtwoord moet ten minste 1 numeriek karakter bevatten
  • Wachtwoord moet ten minste 1 speciaal karakter bevatten

Lees na het instellen van jouw wachtwoord de Gebruiksvoorwaarden van de applicatie na door deze aan te tikken. Tik het tekst vak aan om akkoord te geven en tik vervolgens op 'Creëren'

Bij een succesvolle afronding zal de applicatie jou inloggen. Jouw geheime sleutel zal getoond worden op het scherm. Bewaar deze door te tikken op 'Kopiëren naar klembord' om deze op naar het klembord van jouw toestel te kopiëren. Vervolgens kan je deze opslaan in een notitie applicatie of een andere applicatie van jouw keuze om je geheime sleutel veilig te bewaren. Om de geheime sleutel van jou klembord te halen tik je wat langer op je scherm en selecteer je de optie 'Plakken' wanneer deze verschijnt.

Daarna tik je op 'Verder gaan', de applicatie vraagt jou om je geheime sleutel in te geven en te bevestigen dat deze correct gekopieerd is. Plak de geheime sleutel in het tekst vak en tik op 'Verder gaan'.

Stap 2: Jouw profiel aanmaken

Wanneer je een account hebt aangemaakt en succesvol bent ingelogd vraagt de applicatie jou om je mIKs-it profiel aan te maken.

1. Geef je naam en voornaam in de voorziene tekst vakken.

2. Tik op 'Foto toevoegen' en je krijgt de keuze uit 'Fotobibliotheek', 'Foto nemen' of 'Zoeken' in bestanden op jouw toestel. Selecteer een foto door een van deze opties aan te tikken om in te stellen als profielfoto.

3. Tik op 'Profiel creëren'. De applicatie brengt je naar het startscherm en geeft melding dat je profiel succesvol aangemaakt is.