Ontdek hier hoe je media kan toevoegen aan jouw galerij in de mIKs-it app.


Stap 1: Navigeren naar de galerij

Vanuit het startscherm kan je makkelijk navigeren naar de galerij door te tikken op het icoontje dat hieronder gemarkeerd is.

red_nav.png


Stap 2: Media toevoegen aan jouw galerij

Tik op het '+' icoon. Dit opent een pop-up. Je kan een foto, video of audio-opname uploaden of rechtstreeks een foto maken of audio opnemen.Een foto toevoegen vanuit je fotobibliotheek

Tik op de optie fotobibliotheek in de pop-up. Dit opent de fotobibliotheek van jouw toestel. Je kan een foto selecteren en uploaden naar jouw galerij.

Je kan tot 5 foto's tegelijk uploaden, tik op het '+' icoon om meer foto's toe te voegen.Tekst toevoegen aan foto's


Je kan tekst toevoegen aan jouw foto's. Tik op het 'T' icoon rechts boven. Je kan een kort bericht of een beschrijving typen. Deze verschijnt op de foto. Je kan de tekst kleur aanpassen met het beschikbare kleurenpalet.


Als je klaar bent met jouw boodschap tik je op 'Bewaren' rechts boven in het scherm.Audio toevoegen aan afbeeldingen


Je kan ook audio toevoegen aan foto's. Tik op het 'microfoon' icoon rechts boven. Je kan een audio opname maken van maximum 30 seconden.

Als je klaar bent met je audio-opname tik je op 'Bewaren' rechts boven in het scherm.Tik op 'Media uploaden" om de geselecteerde bestanden te uploaden naar jouw galerij. Er verschijnt een pop-up, tik op 'Bevestigen' om te uploaden.


Als jouw media geüpload is kan je 'Klaar' aantikken. De applicatie brengt je terug naar je galerij.


2. Een video toevoegen vanuit je videobibliotheek

Tik op de optie 'Videobibliotheek' in de pop-up. Dit opent de videobibliotheek van jouw toestel. Je kan maximaal vijf video's selecteren en uploaden naar jouw galerij.

Tekst toevoegen aan video's


U tekst toevoegen aan uw video in de toepassing. Tik op het tekstpictogram 'T' in de rechterbovenhoek van de video. U een klein sms-bericht/beschrijving typen die op de video wordt weergegeven. U er ook voor kiezen om tekst te wijzigen uit het bereik van tekstkleuren die beschikbaar zijn in het kleurenpalet.

Zodra u klaar bent met het typen van het bericht, tikt u op de knop 'Opslaan' in de rechterbovenhoek van het scherm.

Tik op 'Media uploaden" om de geselecteerde bestanden te uploaden naar jouw galerij. Er verschijnt een pop-up, tik op 'Bevestigen' om te uploaden.


Als jouw media geüpload is kan je 'Klaar' aantikken. De applicatie brengt je terug naar je galerij.3. Audio opnemen en toevoegen

Tik op de optie 'Audio opnemen' in de pop-up. Je kan de microfoon aantikken onderaan het scherm.


Je kan een audio opname maken in de app van maximaal 30 seconden. Als je klaar bent tik je op 'Bewaren'.

Je kan ook tekst toevoegen aan audio-opnames. Tik op het 'T' icoon rechts boven. Je kan een kort bericht of een beschrijving typen. Deze verschijnt op de audio. Je kan de tekst kleur aanpassen met het beschikbare kleurenpalet.

Als je klaar bent met jouw boodschap tik je op 'Bewaren' rechts boven in het scherm.

Tik op 'Media uploaden" om de geselecteerde bestanden te uploaden naar jouw galerij. Er verschijnt een pop-up, tik op 'Bevestigen' om te uploaden.


Als jouw media geüpload is kan je 'Klaar' aantikken. De applicatie brengt je terug naar je galerij.