Ontdek hoe je het delen van media naar een kind kan beëindigen vanuit je galerij.

Stap 1: Navigeren naar de galerij

Vanuit het startscherm kan je makkelijk navigeren naar de galerij door te tikken op het icoontje dat hieronder gemarkeerd is.

Stap 2: Stop met het delen van media met een kind uit je galerij

Tik op het startscherm van je galerij op de afbeelding die je niet meer met een kind wilt delen. Klik onderaan de afbeelding op het contactpictogram om op een kinderprofiel te tikken en te delen.

Dit opent een pop-up waarin je een overzicht ziet van kinderen waarmee het geselecteerde bestand gedeeld is. Tik op 'x' naast het kind om te verwijderen. De applicatie zal het het delen van dit mediabestand verwijderen.