Ontdek hoe je je geheime sleutel kan vinden in de mIKs-it app.

Stap 1: Navigeer naar instellingen

Vanuit het startschrem kan je makkelijk naar instellingen navigeren door op het  'tandwiel' icoon te tikken dat hieronder gemarkeerd is:

Stap 2: Jouw geheime sleutel vinden

Wanneer je op het 'tandwiel' icoon tikt zie je het instellingenscherm zoals hieronder weergegeven:

Tik op 'Geheime sleutel bekijken' en de applicatie zal deze tonen in een pop-up van waaruit deze veilig bewaard kan worden. Je kan je geheime sleutel kopiëren door te tikken op 'Kopiëren naar klembord' of je kan de QR code bekijken door te tikken op 'QR code tonen' en deze veilig bewaren.