Ontdek hoe je een bestaand contact kan verwijderen uit de mIKs-it app.

Stap 1: Navigeren naar contacten

Vanuit het startscherm kan je makkelijk navigeren naar contacten door te tikken op het 'contacten' icoon dat hieronder gemarkeerd is:

Stap 2: jouw profiel aanpassen

Wanneer je op het tandwiel icoon tikt zie je het Instellingen scherm zoals hieronder is weergegeven:

Wanneer je een contact aantikt dat je wil verwijderen toont de applicatie het betreffende profiel. Je kan het instellingen icoon aantikken en vervolgens zie je een pop-up. Je kan op contact verwijderen tikken. De applicatie toont je een bericht dat dit succesvol verwijderd is.