Ontdek hoe je een kinderprofiel kan toevoegen in de mIKs-it app.

Stap 1: Navigeer naar Kinderen

Vanuit het startscherm kan je makkelijk naar Instellingen navigeren door op het kindericoon te tikken, zoals  hieronder gemarkeerd is:

Stap 2: Een kinderprofiel toevoegen

Wanneer je op het Kindericoon tikt kom je op de overzichtspagina terecht.

Tik op het '+' icoon, de applicatie opent een pop-up scherm waarin je jouw kinderprofiel kan aanmaken

1. Geef de voor- en achternaam van het kind in in de voorziene tekst vakken

2. Tik op 'Foto toevoegen' en je krijgt de keuze uit fotobibliotheek, foto maken of zoeken. Selecteer een profielfoto door een van deze opties te kiezen.

Nadat je een kinderprofiel hebt aangemaakt kan je kennis nemen van de gebruiksvoorwaarden en deze goedkeuren door het vakje aan te vinken. Dit zal de 'Profiel creëren' knop doen oplichten. Je kan deze aantikken en de applicatie geeft een melding dat het kinderprofiel succesvol is aangemaakt.