Ontdek hoe je een nieuw contact kan toevoegen in de mIK-it app.

Stap 1: Navigeer naar 'Contacten'

Vanuit het startscherm kan je makkelijk navigeren naar contacten door het 'contacten' icoon aan te tikken zoals hieronder gemarkeerd is:

Stap 2: Een uitnodiging sturen naar jouw contact

Tik op 'Contact toevoegen'. Dit opent een pop-up scherm.

Tik op 'Vertrouwd contact uitnodigen' en je krijgt de vraag om de naam van je contact in te geven. Geef de naam in en tik op 'Uitnodiging creëren'.

De applicatie toont je de uitnodiging token details om te verzenden naar je contact. Je kan kiezen om dit te verzenden via een bericht, QR code of je kan de code kopiëren en per email versturen naar je contact.Wanneer je de uitnodiging verstuurd hebt en terug naar contacten gaat zie je in jouw contactenlijst dat de uitnodiging wachtende is.

Stap 3: (Nadat jouw contact de uitnodiging geaccepteerd heeft) Jouw contactenlijst bekijken

Wanneer jouw contact de uitnodiging heeft aanvaard zie je de volledige naam en profielfoto van jouw contact.