Ontdek hoe je een nieuw contact kan accepteren in de mIKs-it app.

Stap 1: Navigeer naar Contacten

Vanuit het startscherm kan je makkelijk naar Contacten navigeren door het 'Contacten' icoon aan te tikken zoals hieronder gemarkeerd:

Stap 2: Een uitnodiging aanvaarden

Tik op het '+' icoontje. Dit opent een pop-up.

Tik op 'Uitnodiging aanvaarden'. Geef vervolgens de naam in van je contact. Je kan de uitnodiging details (token) die je een bericht hebt ontvangen kopiëren en in het tekst vak plakken. Een alternatief is om de QR code te scannen door op 'QR code scannen' te tikken.

Wanneer je dit token gekopieerd of gescand hebt tik je op 'Volgende'. De applicatie voegt het contact toe aan jouw contactenlijst en je zal de volledige naam en profielfoto van je contact zien.